DSC_0659.JPG2012. március 8-án pénteken  Tibi bácsi újra összehívott bennünket a hatodik órára. Azt mondta, hogy most derül ki mit sikerült tanulnunk hétfőn. A kémia teremben voltunk és elég sokan voltunk, mert nyolcadikosak is jöttek, akik tavaly részt vettek ezen a kiránduláson. Csoportokban ültünk és tanár bácsi szétosztotta a nyolcadikosokat a csoportok között. Először egy 13+1-es totót kellett kitölteni, melynek a címe az volt, hogy Ki tud többet Kárpátaljáról?

DSC_0663.JPG

Még szerencse, hogy ott voltak a nyolcadikosok, mert tudtak nekünk segíteni. Miután végeztünk a totó kitöltésével újabb feladat várt ránk. Tanár bácsi minden csoportnak kiosztott két kis laptopot és választanunk kellett egy számot. Minden szám egy települést vagy fontos helyet jelentett. Mi Munkácsot kaptuk.

DSC_0661_1.JPG

A feladat az volt, hogy az internet segítségével fogalmazást kellett írni 8-10 mondatban az adott településről vagy helyről.

DSC_0664.JPG

Először megnéztünk pár oldalt Munkácsról és végül a Wikipédia segítségével sikerült megírni a fogalmazást. Jövő héten kedden fogunk indulni, már alig várjuk az utazást!

A bejegyzés trackback címe:

https://csetebalazs-hatartalanul.blog.hu/api/trackback/id/tr585124726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása