Örömmel számolunk be iskolánk legújabb pályázati eredményeiről, melynek köszönhetően a tanév során és a nyári szünetben tanulóink három különböző tartalmú és célú iskolán kívüli programon vehetnek részt.

A pályázatokat az Emberi Erőforrás Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet hirdette meg.

„Az állami, helyi önkormányzati, egyházi és civil fenntartású általános iskolai, középiskolai és kollégiumi intézményen kívüli nyári tehetségsegítő programok támogatása” című pályázati felhívásra benyújtott NTP-IKT- MPA- 12 – 022 pályázati azonosítószámú „XXI. Század tudós természetvédői – tehetségsegítő nyári programsorozat” című pályázatunk 1.281.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

„ A hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű, az otthont nyújtó ellátásban, továbbá utógondozói ellátásban részesülő fiatalok integráló környezetben megvalósuló nyári programjainak támogatása” című pályázati felhívásra benyújtott NTP-UGT- MPA-003 pályázati azonosítószámú „Bentlakásos, integrációs, fejlesztő és hátránykompenzációs tábor a Csete Balázs Általános Iskola tanulói számára” című pályázatunk 669.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

„ A köznevelésben tanuló diákok természettudományos, matematikai és műszaki tudásának elmélyítéséhez, gyakorlati alkalmazásához kapcsolódó nyári tehetségsegítő programok támogatása” című pályázati felhívásra benyújtott NTP- KTMK – MPA – 12 – 031 pályázati azonosítószámú „A Bükk csodái” – komplex természettudományos tehetségsegítő tábor című pályázatunk 1.025.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A pályázati lehetőséget ezúton is köszönjük a kiíróknak!

logo_tehetsegpontok_RGB.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csetebalazs-hatartalanul.blog.hu/api/trackback/id/tr355714660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása